Pensiunile derulează un nou program “Vacanțe la țară”

Email Imprimare PDF

 

Pensiunile derulează un nou program “Vacanțe la țară”

 

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) a anunțat derularea celei de-a XXIV-a ediţii a programului "Vacanţă la ţară", în perioada 14 septembrie - 31 octombrie 2014. Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de A.N.T.R.E.C. Români.

Filialele A.N.T.R.E.C. participante, în prima fază, la acest program sunt: Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ. Pe parcurs vor mai adera şi alte pensiuni. Lista pensiunilor va fi actualizată permanent pe: www.antrec.ro şi www.vacantelatara.ro.

“Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta”, se arată într-un comunicat.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) a propus valorificarea acestuia şi prin agenţiile de turism membre, ca şi la ediţiile precedente.

Iată care sunt tarifele practicate de către pensiuni pentru actuala ediţie a programului “Vacanţă la ţară”:
-    pensiuni de 2 margarete  = 175  lei/ persoană/6 zile.
-    pensiuni de 3 şi 4 margarete  = 225  lei/ persoană/6 zile.
-    pensiuni de 5 margarete  = 290  lei/ persoană/6 zile.

Negocierea tarifelor şi a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenţie parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenţie. Organizaţiile implicate în lansarea acestui program - A.N.A.T. şi A.N.T.R.E.C. România - vor face numai propuneri/sugestii de tarife şi comisioane maximale.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pensiunile derulează un nou program “Vacanțe la țară”