Carpatair, dupa interdictia de la agentii: Actiunea iresponsabila a ANAT ne poate aduce prejudicii

Email Imprimare PDF

 

Carpatair, dupa interdictia de la agentii: Actiunea iresponsabila a ANAT ne poate aduce prejudicii

 

Suspendarea temporara a participarii Carapatair in sistemele IATA - BSP reprezinta o masura disproportionata, asupra careia administratorul judiciar a dispus deja masurile necesare in vederea obligarii IATA la mentinerea participarii Carpatair in toate sistemele, a anuntat operatorul aerian.

"Suspendarea inseamna doar faptul ca agentiile acreditate de IATA la vanzarea de bilete pe zboruri Carpatair nu pot folosi stocul de bilete Carpatair, in schimb, emiterea biletelor se poate face folosind stocul companiilor aeriene partenere Carpatair cum ar fi Hahnnair, Alitalia", au spus oficialii operatorului aerian, potrivit Mediafax.

Astfel, potrivit acestora, Capatair isi continua activitatea normala de zbor si vinde bilete de avion atat prin canalele proprii (online pe site-ul companiei), cat si prin intermediul agentiilor de turism acreditate IATA, folosind acordurile interline pe care le are cu companiile partenere.

"Toate biletele Carpatair care se emit de catre agentiile de turism vor fi onorate in mod obisnuit de companie. Comunicarea defectuoasa facuta astazi de catre ANAT, prin care efectiv someaza agentiile sa opreasca vanzarea biletelor de avion pe zborurile Carpatair reprezinta o actiune iresponsabila, capabila sa aduca prejudicii companiei noastre. Administratorul judiciar va lua act de aceasta actiune si va dispune masurile legale ce se impun in astfel de situatii", au mai spus sursele citate.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Carpatair, dupa interdictia de la agentii: Actiunea iresponsabila a ANAT ne poate aduce prejudicii