Noi strategii de promovare a turismului pe Online, prezentate la eTravel Conference

Email Imprimare PDF

 

Noi strategii de promovare a turismului pe Online, prezentate la eTravel Conference

 

Primul eveniment național de comerț și promovare online dedicat exclusiv industriei de turism din România, eTravel Conference se va desfășura pe 11 aprilie la hotelul Howard Johnson din Capitală și își propune să prezinte cele mai bune practici în industria de turism și să dezvăluie strategii de marketing și comerț online pentru îmbunătățirea vânzărilor și profitului cu un minim de costuri și eforturi.

Evenimentul, organizat de Evensys, va cuprinde două sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, unde cei mai buni specialiști în domeniu vor dezbate pe larg idei de creștere a vânzărilor online cu un minim de costuri și eforturi, dar și tactici eficiente de promovare.

Conferința va fi deschisă de o dezbatere ce reunește importanți jucători în turismul din România. Într-un panel moderat de Răzvan Pascu, Consultant în comunicare, Travel Communication, tendințele și oportunitățile momentului vor fi discutate de Javier Garcia Del Valle, Executive Vice President, Chief Executive Office, Happy Tour, Dragoș Anastasiu, Președinte, Eurolines, Lucian Boronea, General Manager, Accent Travel & Events, Alin Burcea, Președinte, Paralela 45.

În cea de-a doua sesiune a conferinței, invitatul internațional, Philipp Brinkmann, Co-founder&CEO la Travelplanet24, va dezvălui strategii de creștere a vânzărilor în industria turismului. Brinkmann este unul dintre cei mai importanți specialiști internaționali de pe piața serviciilor de turism online.

În partea a doua a zilei, evenimentul eTravel Conference include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai  mult..

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Noi strategii de promovare a turismului pe Online, prezentate la eTravel Conference