Aeroportul din Constanta, modernizat cu 30 mil. euro

Email Imprimare PDF

 

Aeroportul din Constanta, modernizat cu 30 mil. euro

 

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta vrea sa contracteze lucrari estimate la 130,1 milioane lei (29,7 milioane euro), fara TVA, pentru un contract de reabilitare a platformelor de stationare a aeronavelor.

Proiectul include proiectarea si executia structurii rutiere aeroportuare, canalizare pluviala, instalatii electrice si balizaj, marcaje si inscriptionari, organizare de santier, probe tehnologice si intretinere in perioada de garantie a lucrarilor, potrivit unui anunt al companiei aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor, scrie Mediafax.

Cheltuielile pentru investitia de baza sunt estimate la 111,9 milioane lei, la care se adauga cele pentru proiectul tehnic si detaliile de executie (1 milion de lei), organizarea de santier (5,1 milioane de lei) si probe tehnologice (circa 670.000 lei).

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta este una dintre cele opt companii unde Ministerul Transporturilor a relansat procedurile pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a cate 5% din actiunile detinute, operatiune inghetata la jumatatea anului 2010 din cauza crizei financiare.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa:www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aeroportul din Constanta, modernizat cu 30 mil. euro