Topul statiunilor din Bulgaria in preferintele romanilor

Email Imprimare PDF

 

Topul statiunilor din Bulgaria in preferintele romanilor

 

Circa 3.600 de turisti romani care au ales destinatia Bulgaria au realizat un top al statiunilor de pe litoralul vecin, pe baza experientelor lor din ultimii 4 ani. Vezi clasamentul in DailyBusiness.ro.

Pe primele trei locuri se situeaza statiunile Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena. Liderul actualului clasament a inregistrat o crestere in preferintele turistilor romani, devansand Nisipurile de Aur, care a ocupat locul 1 pana in 2011.

“Sunny Beach este o statiune care ofera multe posibilitati de agrement si diversitate iar acest aspect o diferentiaza de Nisipurile de Aur – care reprezinta o statiune mai impadurita, dar ceva mai linistita. Sunny Beach este vecina cu Nessebar, vestitul oras istoric de coasta al Bulgariei. Astfel partea culturala si de evenimente poate fi combinata cu cea de plaja. De asemenea, liderul topului din acest an, Sunny Beach, are doua aqua park-uri, dintre care unul este cel mai mare din Bulgaria, precum si cea mai lunga plaja din tara vecina, care se intinde pe 8 kilometri”, subliniaza Sebastian Constantinescu, directorul general al Travel Planner.

„Nisipurile de Aur ofera si distractie, si liniste, iar Albena constituie un paradis verde, o statiune mai linistita dar preferata mult de familiile cu copii. As acorda o mentiune statiunii Obzor, care a inregistrat, poate, cea mai mare crestere a cererii in ultimii ani. Aceasta are cea mai de calitate si cea mai lata plaja din Bulgaria precum si hoteluri foarte bune si de incredere. Estimez ca Obzor va creste in continuare in preferintele turistilor. In ultimii ani, aici au intrat si lanturi hoteliere internationale precum Sol Melia sau RIU”, mai spune acesta.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Topul statiunilor din Bulgaria in preferintele romanilor