Hotel Majestic Olimp

|

Hotel Majestic Olimp ***

Cím: Olimp, 905503, Constanţa megye, Romania

Telefon: +40 241 701540;+40 241 701030

Web: www.majesticolimp.ro

 

Leírás

Az Olimp városrész szívében található Hotel Majestic Olimp ideális kiindulópont Olimposz felfedezéséhez. Innen a pezsgő város minden látványosságát és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

Használja ki Olimposz e szállodájának számos kitűnő szolgáltatását és páratlan kényelmét. A szállodában elsőosztályú szolgáltatások kényeztetik a vendégeket, mint például széf, bár, étterem, mosoda, üzletközpont.

Televízió, légkondicionálás, zuhanyzó, fürdőkád, minibár – ezek olyan magas színvonalú szolgáltatások a szállodai szobákban, amelyek segítségével gyorsan feltöltődhet egy hosszú nap után. Legyen Ön fitneszbajnok vagy csak egy egyszerű vendég, aki lazításra vágyik, biztosan élvezettel használja majd a szálloda elsőosztályú szabadidős szolgáltatásait: kert, külső medence, szauna, konditerem/fitnesz lehetőségek. A(z) Hotel Majestic Olimp a tökéletes választás, ha igényes és magas színvonalú szálláshelyet keres Olimposz városában.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Majestic Olimp