România participă în perioada 12-15 ianuarie la târgul “Ferien Messe 2017” din Viena

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

România participă în perioada 12-15 ianuarie la târgul “Ferien Messe 2017” din Viena

 

În perioada 12-15 ianuarie, România va participa cu un stand național de 120 m² la Târgul Internațional de Turism "Ferien Messe 2017" din Viena, cea mai importantă manifestare de acest gen din Austria.

La standul României vor fi prezenți 27 de expozanți, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice și prestatori de servicii turistice. Regiune parteneră a standului României din acest an va fi Maramureșul, care va prezenta oferta sa turistică, meșteri populari, dansuri și muzică tradițională autentică. Printre expozanți se va mai afla și compania națională Tarom. În premieră, la standul României de la Viena își va prezenta oferta și o firmă specializată pe turismul ecvestru. Turismul de sănătate va fi reprezentat de către stațiunea Băile Felix. Dintre destinațiile românești, alături de Maramureș, se vor cunoscute și Sibiul, Clujul, Timișoara și Oradea. Oferta de off-road și cea de ecoturism nu vor lipsi din stand, ambele fiind solicitate pe piața de profil din Austria.

Pe toată durata târgului, România va fi prezentă zilnic pe scena principală a târgului cu dansuri și muzică din Maramureș.

Azi, 12.01.2017, între orele 12:00-14:00, pentru prezentarea Maramureșului, regiune parteneră a standului, va fi organizat un prânz pentru specialiști și presă. De asemenea, în cadrul campaniei de promovare a ofertei gastronomice a țării noastre, sâmbătă, 14 ianuarie, România va fi prezentă, cu sprijinul ADPT Sibiu, în secțiunea Genuss, zona dedicată gastronomiei, cu un program de live-cooking.\

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri România participă în perioada 12-15 ianuarie la târgul “Ferien Messe 2017” din Viena