Parteneri

Partnerek

E-mail Nyomtatás PDF

  Link   Vilicotel - Szálloda alkalmazás  

 

A VILICOTEL (lat. "vilico" = "kormányzó.."), egy új, Windows® alatt futó szállodamenedzsment alkalmazás, amelyre az ön szállodájának vagy panziójának szüksége van. A VILICOTEL sokkal több mint egy program. Egy olyan fejlett megoldás amely kapcsolatot teremt a szálloda menedzsment és az ön szolgáltatásainak reklámozási tevékenysége között. Ezt egy web portál segítségével éri e, amelyel a VILICOTEL kapcsolatban áll.

Az alkalmazás, az ügyfeleink tesztelése során úgy volt aktualizálva és módosítva, hogy kielégítse minden igényüket, így egy erős irányítási és menedzsment eszközé vált. Ezen túlmenően minden kérésre nyitott, és adaptálni lehet bármilyen munkakörülményhez, a legkisebb turisztikai panziótól a legkifinomultabb szállodáig. 

Ezt a fejlett front desk megoldást, az Internet álltal nyújtott nyitással kombinálva egy különlegesen vonzó áron kínáljuk önnek, hozzáigazítva az ön vállalkozása méreteihez és szükségleteihez. 

 

 

    Link   Ambo Consulting KFT


Az Ambo Consulting KFT informatikai szolgáltatásokat kínál outsourcing rendszerben, összetett és személyre szabott szoftver alkalmazásokat fejleszt az ügyfeleinek az egész világon.

 

Rezervare

Aktuális oldal: Partnerek