Hotel Majestic Olimp

|

Hotel Majestic Olimp ***

Adresă: Olimp, 905503, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 701540;+40 241 701030

Web: www.majesticolimp.ro

 

Descriere

Proiectat atât pentru turişti cât şi pentru călatorii de afaceri, Hotel Majestic Olimp este situat ideal în Olimp; una dintre cele mai populare locaţii din oraş. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Hotel Majestic Olimp oferă servicii impecabile şi toate dotările esenţiale pentru a înviora turiştii. Acest hotel furnizează centru de afaceri, seif, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, bar pentru a asigura oaspeţilor noştri cel mai înalt grad de confort.

Ambianţa de la Hotel Majestic Olimp este reflectată în fiecare cameră de oaspeţi. camere nefumători, cadă de baie, aer condiţionat, TV satelit/cablu, cabină de duş sunt doar câteva dintre facilităţile aflate la discreţia dvs. Facilităţile de recreere ale acestui hotel , care includ saună, piscină exterioară, grădină, facilităţi sală sport/fitness sunt proiectate pentru evadare şi relaxare. Hotel Majestic Olimp este destinaţia ta sigură pentru cazare de calitate la hotel din Olimp.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Majestic Olimp