Felhasználói Feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

 

E honlaphoz való hozzáférés, illetve a honlap használata az alábbiakban közölt Felhasználói Feltételekhez, valamint az ideillő szabályokhoz és törvényekhez kötött. Azzal, hogy hozzáfér a weboldalhoz és használja azt, Ön elfogadja, egyéb korlátozások és kitételek nélkül, ezen feltételeket, és tudomásul veszi hogy bármilyen egyéb, Ön és az Ambo Systems KFT közötti megállapodás helyét jelen Felhasználói Feltételek veszik át. Ha nem ért egyet, vagy nem fogadja el, korlátozások és kitételek nélkül ezen weboldal Felhasználói feltételeit, kérjük hagyja el az oldalt.
 
Mint a besthotels.ro honlap szerzője/tulajdonosa/adminisztrátora, az Ambo Systems KFT fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát, valamint ezen Felhasználói Feltételeket bármikor frissítse, mindenféle előzetes értesítés nélkül.
 
Bármilyen, a honlapon kezdeményezett kommunikáció és információ bevitel ezen Felhasználói Feltételek hatálya alá esik, mint teljes körű, kizárólagos és végleges megállapodás Ön és a besthotels.ro között. A besthotels.ro fenntartja magának a jogot, hogy egyoldalú alapon, bármikor módosítsa, visszavonja vagy frissítse ezen feltételeket, előzetes értesítés nélkül. Ugyanakkor a besthotels.ro fenntartja a jogot hogy a szolgáltatás bármelyik elemét visszavonja, hozzáadjon vagy törölje, bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül. Az esetleges változtatások a honlapon való megjelenésüktől lépnek érvénybe. Amennyiben a weboldal szolgáltatásait a változtatások után is használja, ez azt jelenti hogy Ön elfogadja a jelen feltételeket, az esetleges módosításokat is beleértve.

A Besthotels.ro webportál oldalainak tartalmát a szerzői jogra vonatkozó törvények védik. Minden jog fenntartva Ambo Systems KFT. A honlapon található bármely tartalom (beleértve korlátozás nélkül minden cikk, szöveg, képek, logók és design) a szerzői jog védelme alatt áll, és nem sokszorosítható, terjeszthető, továbbítható vagy közzétehető az Ambo Systems KFT írásos beleegyezése nélkül. Ön nem módosíthatja ezen oldalak tartalmát. Nem all jogában módosítani, másolni, terjeszteni, továbbítani, közzétenni, reprodukálni, vagy származékos munkák alapjául felhasználni a weboldalról vagy azon keresztül megszerzett információkat vagy szolgáltatásokat.
 
Mindazonáltal, Ön letölthet vagy lemásolhat bizonyos, letöltésre vagy lemásolásra felajánlott anyagokat. Ezeket viszont nem használhatja fel kereskedelmi célokra, ezek kizárólag személyes, nem üzleti célokra használhatók. Bármilyen kérdes vagy kérelem esetén a weboldalon található tartalmakkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Tilos letölteni vagy lemásolni a felhasználói fiókokkal kapcsolatos információkat, valamint az adatbányászat (data mining) technikák, robotok és egyéb hasonló technológiák alkalmazása, melyek az adatok megszerzését és elemzését lehetővé teszik.

Az Ambo Systems KFT nem garantálja hogy a honlap, az azt tároló szerverek, vagy a besthotels.ro-ról küldött e-mailek vírusmentesek, vagy nem tartalmaznak egyéb, potenciálisan káros informatikai elemeket. Bár minden lehetséges óvintézkedést megteszünk annak érdekében hogy semmilyen káros elem ne kerüljön az internetre, a felhasználó a saját felelősségére használja a weboldalt, az Ambo Systems nem vonható felelősségre  az esetleges közvetlen vagy közvetett károkért amelyeket a honlap látogatása/használata vagy a honlapon található információk felhasználása okozhat. Az Ambo Systems KFT nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy kihagyásokért amelyek felmerülhetnek a weboldal szerkesztése vagy bemutatása során. Az Ambo Systems KFT nem vállal semmiféle felelősséget a weboldal tartalmára és felhasználására vonatkozóan.

A honlap felhasználói küldhetnek észrevételeket, jegyzeteket, javaslatokat, ötleteket vagy észrevételeket az oldal tartalmával és szerkezetével kapcsolatban, valamint kérdéseket tehetnek fel, amennyiben ezek tartalma nem törvénybeütköző, obszcén, fenyegető, rágalmazó, a magánéletet vagy az Ambo Systems KFT illetve egy harmadik fél szellemi tulajdonát befolyásolóak, nem tartalmaznak vírusokat, politikai/választási kampányüzeneteket, kereskedelmi célú megszólításokat, láncleveleket, tömeges leveleket vagy bármilyen más típusú spam üzeneteket. Tilos hamis e-mail cím használata, illetve más személy vagy entitás identitásának használata. Az Ambo Systems KFT fenntartja a jogot, de ugyanakkor nem köteles, hogy a fent említett kategóriájú információkat a weboldaról eltávolítsa vagy szerkessze.

Minden olyan személy, aki bármilyen módon információt vagy anyagot küld a weboldalra vállalja, hogy nem sért meg semmilyen módon szerzői jogokat, amelyekre egy harmadik fél hivatkozhat a weboldalra bármilyen módon küldött anyagokkal és információkkal kapcsolatban, illetve azon személyek akik bármilyen módon információkat vagy anyagokat küldenek tudomásul veszik és elfogadják hogy e kitétel bármilyen megsértése esetén az Ambo Systems nem vonható felelősségre, csakis az említett személyek.

Rezervare

Aktuális oldal: Felhasználói feltételek