Vanzarile de vacante pe litoral au crescut cu aproximativ 20% in primele 5 luni

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Vanzarile de vacante pe litoral au crescut cu aproximativ 20% in primele 5 luni

Vanzarile de vacante pe litoral efectuate prin intermediul agentiilor de turism au crescut cu aproximativ 20% in primele cinci luni ale anului 2012, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Deoarece ne aflam in plin sezon de achizitionare a vacantelor, ramanem fideli principiului de a informa constant publicul consumator de vacante. Intr-o piata marcata de aparitia si disparitia a tot felul de entitati care promoveaza si ofera pachete turistice, sfatuim clientii sa se adreseze agentiilor de turism membre ANAT pentru cumpararea pachetelor de servicii turistice, in general si a pachetelor de servicii turistice pe litoral, in mod special”, a declarat presedintele Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Corina Martin.

Ea a mai tinut sa mentioneze ca in comparatie cu alte canale de distributie, agentiile de turism membre ANAT ofera clientilor siguranta, actionand conform legii, in baza licentei de turism si a contractului de calatorie, cu alte cuvinte turistul are cui sa se adreseze in cazul aparitiei unor probleme la fata locului.

Potrivit unui comunicat transmis de ANAT, agentiile de turism membre ale asociatiei au publicate preturi in lei, care nu se modifica pe masura cresterii cursului valutar euro/leu si garanteaza locurile pentru turisti in baza contractelor pe care le au incheiate cu unitatile hoteliere.

Pentru a citi o alta stire despre situatia turismului romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vanzarile de vacante pe litoral au crescut cu aproximativ 20% in primele 5 luni