Hotelierii romani trec la all inclusive pe litoral pentru a putea primi turisti germani. "Mamaia li se pare nemtilor enorm de scumpa"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Hotelierii romani trec la all inclusive pe litoral pentru a putea primi turisti germani.

Thomas Cook Neckermann revine dupa sase ani in Romania si incheie contracte cu mai multe hoteluri de pe litoral in sistemul all inclusive, solicitat de turistii germani.

Thomas Cook Neckermann a semnat contracte all inclusive pentru cate 50 de camere din hotelurile Amiral si Comandor din Mamaia, detinute deJosef Goschy, proprietarul lantului Unita Turism, si pentru 30 de camere din hotelul Europa (Eforie Nord), aflat in proprietatea omului de afaceriGeorge Copos.

"Voi trece la all inclusive din acest sezon, pentru ca ne-au obligat prin contract cei de la Neckermann. N-am mai practicat acest sistem pana acum", a declarat Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania.

"All inclusive adevarat se face in Turcia sau Bulgaria unde, pe langa mancare si cazare, este inclus si entertainment-ul. Noi avem un deal cu Thomas Cook pentru cazare, pensiune completa si bauturi la mese. Aceste pachete sunt vandute catre germani, dar pot fi cumparate si de turistii romani sau, daca acestia prefera, pot face rezervare si doar pentru cazare cu mic dejun sau demipensiune", a spus Dan Volentir, business development manager la Ana Hotels.

"Nemtilor, Mamaia li se pare enorm de scumpa. Pentru luna august, tariful unui hotel de patru stele in Mamaia vandut pe piata germana este 55-57 de euro pe noapte, locul in camera dubla, cu mic dejun inclus. In Bulgaria, in schimb, la Nisipurile de Aur, un hotel de patru stele, in regim all inclusive, vinde locul in camera dubla in luna august cu 32-35 de euro pe noapte", a afirmat Gheorghe Marginean.

Thomas Cook a incheiat un contract de servicii all inclusive si cu hotelul de cinci stele Saturn din statiunea cu acelasi nume, administrat de Linica Stan, directorul general al THR Marea Neagra, firma care administreaza hotelurile de pe litoral ale SIF Transilvania.

Pentru a cauta cazare pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelierii romani trec la all inclusive pe litoral pentru a putea primi turisti germani. "Mamaia li se pare nemtilor enorm de scumpa"