De Luni a fost redeschisa partia de la Feleacu

Email Imprimare PDF

14 zile a fost inchisa partia Teleschi Arena’ datorita temperaturilor ridicate, insa acum e oficial: aceasta partie este deschisa si isi asteapta vizitatorii. Noua partie din Feleacu a fost pusa in functiune Luni, 21 Februarie, pe la orele 16, in proportie de 99%.

S-a lucrat cateva zile cu tunurile de zapada pentru a se putea redeschide si deveni functionala in conditii optime pentru ski. Partia "Teleschi Arena" nu ducea lipsa de turisti, care veneau zilnic, un numar de circa 1.500 de persoane treceau in timpul saptamanii, iar la sfarsit de sapatamana numarul turistilor ajungea si la peste 3.900 de oameni.

Activitatea pe partie s-a oprit insa pe data de 7 Februarie din cauza temperaturilor ridicate, cand nici macar tunurile de zapada nu puteau fi puse in functiune (temperatura minima pentru a functiona tunurile de zapada este -3˚C).

Se doreste sa se poata organiza de 8 Martie un eveniment, cu muzica populara si mancaruri traditionale, asta daca vremea o sa fie favorabila. Deocamdata se mai pot face inscrieri la cursurile de ski, pretul unui set complet (10 cursuri) este de 400 de lei.

Pentru a cauta cazare in Cluj-Napoca, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri De Luni a fost redeschisa partia de la Feleacu