Autovehiculele neechipate de iarnă nu vor mai putea circula pe traseul Bran-Moieciu

Email Imprimare PDF

Decizia a fost luată de conducerea Prefecturii, împreună cu reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Ninsorea abundentă şi, ulterior, formarea poleiului au pus probleme în pe drumurile din judeţul Braşov, in special pe traseul Bran-Moeciu .Potrivit reprezentanţilor Prefecturii, pe teritoriul judeţului au intervenit 52 de utilaje. „Toţii şefii de cantoane şi responsabilii punctelor de intervenţie au fost la post, iar eu m-am deplasat personal pe teren şi m-am declarat mulţumit. Duminică şi astăzi (respectiv ieri, 6 decembrie – nr.) toate porţiunile de drum erau circulabile”, a declarat subprefectul Braşovului, Carol Ambrus. El a spus că în urma ruperii unor arbori, au existat scurtcircuite la reţelele electrice din Zărneşti şi Întorsura Buzăului, precum şi în zona Tractorul din municipiul Braşov. Tot din cauza căderilor de copaci a fost restricţionată circulaţia pe tronsonul de drum dintre Baba Runca şi Pasu Dragocea.
„Am decis, împreună cu Poliţia Rutieră, ca autovehiculelor care nu şi-au asigurat echipamentul necesar pentru sezonul rece să le fie restricţionat accesul în zona Bran-Moeciu! Nu vrem să avem parte de blocaje rutiere, mai ales că este vorba despre o rută foarte circulată, în special în timpul sărbătorilor de iarnă”, a mai spus subprefectul.

Pentru a cauta unitati de cazare din Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mytex.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Autovehiculele neechipate de iarnă nu vor mai putea circula pe traseul Bran-Moieciu