Asociația Litoral - Delta Dunării are un nou membru

Email Imprimare PDF

 

 Asociația Litoral - Delta Dunării are un nou membru

 

Echipa Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării se mărește. Asociaţia a anunțat astăzi că Primăria Cernavodă aderă la ALDD.

Prezentă ieri la Cernavodă, la conferinţa de lansare a proiectului “Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică”, doamna Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării a lansat două invitaţii către Primarul Oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

Prima este invitaţia ca Primăria Cernavodă să devină membru al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, pentru a se integra în strategia de dezvoltare şi promovare a turismului din Dobrogea, pe care o urmează şi consolidează membrii Asociaţiei din judeţele Constanţa şi Tulcea.

A doua propunere vizează iluminarea podului Anghel Saligny, un vis devenit ambiţie şi care trebuie transformat în realitate, susține Corina Martin, președintele Asociației.

Podul Regele Carol I (redenumit mai apoi Podul Anghel Saligny, pentru a-l onora pe proiectantul şi executantul podului) a fost construit în perioada 1890-1895, pentru a asigura legătura feroviară între Bucureşti şi Constanţa.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării: “Sunt plăcut surprinsă să aflu că Cernavodă are o Strategie de turism, aprobată printr-o Hotărâre de Consiliu Local, deci devenită lege locală. Mă bucură mult dorinţa primarului şi a edililor locali de a organiza activitatea de turism în zona Cernavodă şi de a promova potenţialul istoric, cultural, turistic al regiunii. Consider că alături de ceilalţi membri ai ALDD, vom reuşi să aducem turişti la Cernavodă, să organizăm circuitele şi excursiile locale care să pună în valoare zona, vom invita agenţi de turism din Constanţa şi din ţară să cunoască atracţiile turistice, vom organiza fluxul turistic pentru pasagerii navelor de croaziere de pe Dunăre, care ating portul Cernavodă. Şi sunt fericită că, în urma discuţiilor purtate cu domnul Primar Gheorghe Hânsă, visul meu de a ilumina podul Anghel Saligny are şanse reale să se împlinească. Consider Cernavodă poarta de intrare în judeţul Constanţa, un judeţ cu un imens potenţial turistic şi care se vrea turistic, iar podul Anghel Saligny un simbol în sine, pe care trebuie să îl punem în valoare”.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Asociația Litoral - Delta Dunării are un nou membru