Paralela 45 vizeaza o crestere cu 30% a vanzarilor la Targul de Turism

Email Imprimare PDF

 

Paralela 45 vizeaza o crestere cu 30% a vanzarilor la Targul de Turism

 

Paralela 45 preconizeaza o crestere cu 30% a vanzarilor in cadrul Targului de Turism ce a inceput joi, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Cu discounturi promotionale de pana la 45%, compania are oferte in peste 100 de statiuni pentru vara 2015, precum si Revelioane exotice si vacante la schi, alaturi de lansarea noilor destinatii catre Rimini si Costa Blanca.    

„Targul de turism din noiembrie este foarte important noi. Bugetul pentru un astfel de targ creste de la un an la altul, incepand de la standul de prezentare, instruirea agentilor, pana la promovarea ofertelor. Acum are loc si prima interactiune a turistului Paralela 45 cu vara 2015. Anul acesta am pregatit cea mai mare selectie de destinatii, unde discountul din timpul targului de turism ajunge pana la 45%, la charterele pentru Grecia, Turcia, Italia, Spania si Portugalia. In plus, avem si doua noutati in portofoliu, chartelerele catre Rimini si Costa Blanca (Valencia, Alicante, Benidorm) cu preturi incepand de la 399 euro/ persoana, la care se aplica reducerea din timpului targului de 7% pentru orice vacanta cumparata", spune Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Paralela 45 vizeaza o crestere cu 30% a vanzarilor la Targul de Turism