Vacante ieftine de Revelion

Email Imprimare PDF

 

Vacante ieftine de Revelion

 

Mai puțin de două luni și se sfârșește anul 2014. Sărbătorile bat la ușă. Iar agențiile de turism numără deja clienții care și-au cumpărat vacanțe la munte, city break-uri sau destinații exotice. Ce au în comun toate acestea? Ei bine, sunt mai ieftine cu 10%.

Estimările privind vânzările pentru vacanțele din această iarnă duc încasările agențiilor de turism la un avans de 15 – 20% față de ultimii doi ani. În multe cazuri, estimările au la bază prețurile mai mici ale pachetelor promovate în această perioadă. „Acum, preţurile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low-cost, dar şi a ofertelor de early booking pe care le punem la dispoziţia clienţilor“, spune Ioana Bălănescu, manager Turism Vola.ro, citată de capital.ro.

Cele mai ieftine destinații din străinătate pentru petrecerea Revelionului sunt Roma, Istanbul şi Madrid, preţul pentru un city break pornind de la 282 euro, pentru Roma. Acest tarif include patru nopţi de cazare în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie şi asigurare medicală. De asemenea, cu prețuri cuprinse între 350 și 380 de euro pot fi cumpărate pachete pentru Revelion către Atena sau Amsterdam. Cei care vor o destinaţie exotică, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion şi șapte nopţi de cazare la hotel de cinci stele, de la 1.200 euro de persoană.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacante ieftine de Revelion