Cum vor asociatiile din turism sa atraga mai multi clienti: 2 mai, zi libera

Email Imprimare PDF

 

Cum vor asociatiile din turism sa atraga mai multi clienti: 2 mai, zi libera

 

Asociatia de Promovare Litoral-Delta Dunarii si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistice din Romania au solicitat Guvernului sa declare 2 mai 2014 zi nationala libera, astfel incat sa fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia sarbatorii de 1 Mai, pentru sprijinirea turismului.

In acest an, Ziua Internationala a Muncii - 1 mai, zi libera legala prevazuta in Codul Muncii, este intr-o zi de joi. Cele doua organizatii au solicitat Guvernului emiterea unui act normativ pentru declararea zilei de vineri 2 mai 2014 ca zi nationala libera, urmand ca aceasta sa fie recuperata in cursul lunii mai.

"Ca si anul trecut, aceasta solicitare a celor doua organizatii a fost facuta in vederea sprijinirii turismului romanesc, tinand cont de faptul ca, in toate destinatile turistice din Romania, agentiile de turism, hotelierii si autoritatile locale au pregatit pachete speciale de cazare pentru mini-vacanta de 1 Mai, precum si activitati specifice: concerte, concursuri, spectacole etc", se arata intr-un comunicat citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum vor asociatiile din turism sa atraga mai multi clienti: 2 mai, zi libera