Reduceri de pana la 50% la targul de turism de la Timisoara

Email Imprimare PDF

 

Reduceri de pana la 50% la targul de turism de la Timisoara

 

Cel mai mare targ de turism din vestul tarii se va desfasura anul acesta la Timisoara, in perioada 21 – 23 martie, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), organizatorul evenimentului.

La Targul de TurismVacanta” vor participa peste 15 de agentii de turism din Timisoara si din tara. Acestea ofera reduceri de pret de pana la 50% pentru pachetele de vacanta achizitionate pe durata targului.

Vizitatorii vor fi intampinati cu produse traditionale din zonele pe care agentiile prezente le recomanda ca destinatii pentru concediile din 2014, vor fi invitati la degustari si la activitati interactive care sa simplifice alegerea pachetului de vacanta, vor fi invitati sa urmareasca prezentari pentru destinatiile la munte, la mare, in Romania si in strainatate, se arata in comunicatul ANAT.

De asemenea, vor fi organizate momente artistice, cu specific traditional pentru destinatiile de vacanta. Vor fi oferte si pentru pasionatii de camping, iar pentru copii va fi amenajat un loc de joaca supravegheat si cu animatori.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Reduceri de pana la 50% la targul de turism de la Timisoara