Hotel Epoque si-a crescut veniturile cu 9% in S1

Email Imprimare PDF

 

Hotel Epoque si-a crescut veniturile cu 9% in S1

 

Hotel Epoque anunta o crestere de 9% a veniturilor in primul semestru al anului 2013, raportand venituri de 3,46 milioane lei, fata de 3,16 milioane lei in perioada similara a anului trecut. Pentru intreg anul, este bugetata o crestere de 16% a business-ului.

Cresterea se datoreaza noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al doilea trimestru si performantelor inregistrate de structura de cazare, Hotel Epoque operand cu un grad mediu de ocupare de 59%. 

Hotelul a fost deschis in noiembrie 2010, fiind adresat turistilor de tip FIT (free independent traveler) apartinand atat segmentului business cat si de leisure, familiari cu conceptul de boutique hotel si care au ca prioritate cunoasterea contextului si culorii locale.

Hotel Epoque a inregistrat in S1 2013 o crestere cu 23% a gradului de ocupare fata de prima jumatate a anului trecut, operand cu o ocupare medie de 59%, peste media pietei din Bucuresti, estimata la 55%.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotel Epoque si-a crescut veniturile cu 9% in S1