Nava de croazieră Silver Spirit acostează azi în Portul Constanţa

Email Imprimare PDF

 

 Banner Nava de croazieră Silver Spirit acostează azi în Portul Constanţa

 

Nava de croazieră Silver Spirit, operată de compania italiană Silversea Cruises, sosește luni, 1 iulie, în Portul Constanţa, informează un comunicat al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării remis Agerpres.

Silver Spirit este cel mai nou vas de croazieră al companiei Silversea, având o capacitate de 886 de persoane, din care 540 sunt pasageri şi 346 - personalul navei. Nava de croazieră este formată din 11 punţi, având mai multe restaurante şi baruri, un club privat, o zonă de spa de 8.300 mp, o piscină interioară şi 4 piscine exterioare.

Croaziera în porturile de la Marea Neagră a început în data de 26 iunie, cu îmbarcare din Yalta, urmând porturile Sevastopol, Odessa, Constanţa şi Nesebar.

Cei peste 400 de turişti aflaţi la bordul navei Silver Spirit care vor debarca pe 1 iulie în portul turistic Constanţa vor vizita această destinaţie în intervalul orar 8:00 - 21:00.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Nava de croazieră Silver Spirit acostează azi în Portul Constanţa