Pe strazile din Resita, cu trenul din Franta: Vehicul special pentru turisti, in sezonul estival

Email Imprimare PDF

 

Pe strazile din Resita, cu trenul din Franta: Vehicul special pentru turisti, in sezonul estival

Locuitorii din Resita si cei care ajung acolo in calitate de turisti se pot bucura de un mijloc de transport in comun mai putin obisnuit. Este vorba despre primul tren mecanic pus la dispozitia celor care vor sa viziteze orasul. Vehiculul a fost adus din Franta si va circula pe toata perioada sezonului estival.

Trenul care circula prin Resita, judetul Caras-Severin, are un scop strict de agrement si relaxare pentru turisti. Acesta circula zilnic de la statia Victoria pana la Nera, in centrul orasului. In weekenduri, ajunge pana la Lacul Secul.

Circula toata vara

Potrivit administratorului societatii Ro-A-Tir, Adrian Ratiu, care a preluat in concesiune mijloacele de transport in comun, trenul va circula pe toata perioada sezonului estival.

„Va circula toata vara si speram sa se incadreze circulatiei din acest oras. Intretinerea lui se face la fel ca si cea a unui autoturism normal. Trebuie sa avem grija mare la frane si la roti. Din prima impresie, are priza la public si speram sa fie asa pe tot parcursul verii”, a declarat Adrian Ratiu, citat de adevarul.ro.

Vehicul adus din Franta

Trenuletul din Resita este adus tocmai din Franta si are un motor de Peugeot.  In ceea ce priveste capacitatea pe care o are, aceasta este de 18 locuri pe vagon.

Vehicului pleaca la ore stabilite de operator, din statia Victoria. Pretul unui bilet este de 3 lei, dus-intors.

Pentru a cauta cazare in Resita, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pe strazile din Resita, cu trenul din Franta: Vehicul special pentru turisti, in sezonul estival