Pensiunea La Vica

|

Pensiunea La Vica **

Adresă: Mila 23, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 546442

Mobil: +40 744 285933;+40 744 422473

Fax: +40 240 546442

Web: www.la-vica.ro

 

Descriere

Casa noastra va pune la dispozitie patru camere spatioase, luminoase, insumand 8 locuri, 2 grupuri sanitare dotate cu cabina de dus pentru camere, televizor in camera, telefon, bucatarie, terasa in aer liber. Pensiunea este deschisa tot timpul anului.
Pensiunea are apa potabila, fiind bransata la reteaua locala de distributie. Cele 2 toalete au permanent apa calda si rece, apa calda fiind asigurata de boilere electrice si un sistem de incalzire solara.

Restaurant

Bucataria: Meniul zilnic al pensiunii este specific pescaresc. Pentru un alt meniu va rugam sa ne anuntati din timp, sa putem fi pregatiti. Daca doriti sa consumati apa minerala, bauturi alcoolice sau sucuri, exista magazine in satul Mila 23 de unde le puteti cumpara.

Galerie Foto

Pensiunea La Vica Mila 23Pensiunea La Vica Mila 23 / 1Pensiunea La Vica Mila 23 / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Vica