Nu exista poza

|

Pensiunea Pop Nichifor **

Adresă: Str. Runc Nr. 2
  Vatra-Dornei, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 373528

Web:

GPS: 47.347896 - 25.357475

 

Descriere

Pensiunea Pop Nechifor este situate in localitatea Vatra-Dornei, La poalele masivului Suhard.

Pensiunea dispune de 7 camere cu paturi duble,separate si 3 grupuri sanitare, sala de mese si bucatarie separata pentru turisti.Pensiunea este cotata la 2 stele.

Facilitati camere:
- Baie in camera
- Cablu TV
- Camere cu balcon
- TV

Facilitati:
- Internet
- Parcare
- TV
- Baie cu dus
- Frigider / Minibar
- Terasa

Facilităţi

Servicii

Bucatarie comuna, Camere nefumatori, Camere nefumatori, Parcare Parcare, Dotari in camere, Două paturi separate, Pat dublu, TV.

Împrejurimi

In partea nordica a Calimaniului, intalnim statiunea balneoclimaterica Vatra Dornei, statiune de cura si odihna de interes national, cu functionalitate permanenta, din judetul Suceava, situata pe malul drept al Dornei.Amplasata la altitudinea de 800 m, statiunea Vatra Dornei este inconjurata de paduri bogate de conifere si foioase, ce se extind pe masivele: Giumalau, Rarau, Bistritei, Caliman, Bargau, Suhard.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Pop Nichifor