Nu exista poza

|

Pensiunea Anna ***

Adresă: Str. Gh. Marinescu, 50K
  Târgu Mureș, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 74 335148

Web:

 

Descriere

Pensiunea Ana, situata imediat in apropierea Spitalului judetean si al Universitatii de Medicina si Farmacie, ofera un splendid peisaj deschis catre baza de recreere care se intinde de-a lungul raului Mures. Momentan, stam la dispozitia stimatilor musafiri cu doua cladiri, care satisfac exigentele clientilor nostri atat prin oferta turistica cat si pin confortul oferit.
Pensiunea Ana din Tg. Mures si-a deschis portile in 21 iunie 1999. Din punct de vedere al asezarii (locatiei) se afla situata la o distanta de 5 minute fata de centrul orasului.
Imprejurimile pun la dispozitia locuitorilor cat si turistilor o gama variata, omogena de unitati istorice renumite, centre de sanatate, recreere si distractie.

Restaurant

Conceptia Restaurantului ANA este una orientata spre client, lucrul acesta fiind reflectat si de preturile reduse. Oferta gastronomica ce satisface orice pretentie a clientului, este realizarea unei echipe de bucatari priceputi, pretentiosi, inovativi, asociindu-se cu o deservire prompta din partea ospatarilor.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anna