Nu exista poza

|

Pensiunea Denisa ***

Adresă: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 11
  Sălard, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 558133;+40 265 311739

Mobil: +40 722 242407

Fax: +40 265 311739

Web: www.pensiunea-denisa.ro

 

Descriere

Pensiunea Denisa construită recent pentru a satisface toate categoriile de turişti este amplasată într-un cadru natural deosebit. Facilităţile puse la dispoziţie o recomandă ca destinaţie ideală pentru petrecerea vacanţelor.

Facilităţi

Servicii

Pensiunea Denisa pune la dispoziţie 10 camere duble şi 2 apartamente cu spaţii generoase (între 18 şi 40 mp), toate având grup sanitare propriu. Camerele duble au pat matrimonial sau două paturi. Apartamentele sunt formate din două camere, una cu pat matrimonial, iar cea de-a doua cu o canapea extensibilă de două locuri. Camerele şi apartamentele au baie proprie şi sunt dotate cu televizor. Pensiunea Denisa a fost construită pentru a asigura un înalt grad de confort. Vă puteţi bucura de momente de relaxare în jacuzzi şi sauna, puteţi închiria biciclete, sau pentru mai multă adrenalină, ATV-uri, după o scurtă iniţiere.

Împrejurimi

În dreptul localităţii Lunca Bradului se varsă în Mureş unul dintre principalii afluenţi din zonă, pârâul Sălard. El izvorăşte din Munţii Gurghiului, formând o zonă turistică excepţională.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Denisa