Pensiunea Sarmis

|

Pensiunea Sarmis ***

Adresă: Nr. 82
  Sarmisegetusa, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 776572

Mobil: +40 744 583190

Web: www.pensiuneasarmis.ro

 

Descriere

Rustic, clasic, modern, trei stiluri imbinate cu succes se regasesc in cele 59 locuri de cazare pe care Pensiunea Sarmis vi le ofera cu ultimele inovatii in materie de servicii la standarde de 3 stele in Sarmizegetusa, loc incarcat de istorie, liniste si frumusete.
Situata in frumoasa depresiune a Tarii Hategului,la poalele Muntilor Retezat, localitatea Sarmizegetusa (jud.HUNEDOARA) se afla la aproximativ 8 km departare de trecatoarea care face legatura intre Banat si Transilvania si care purta in antichitate numele Tapae, astazi Portile de Fier ale Transilvaniei.
Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul pensiunii noastre, le putem oferi toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori totodata sa se reintoarca in aceasta zona.

Facilităţi

Servicii

Toate camerele au in dotare bai proprii, T.V. frigider, uscator par, internet wirless, Piscina acoperita, incalzita, climatizata, Sauma, Terasa, Barbeque, Zona verde pentru relaxare, Parcare supravegheata video, Curte , Restaurant a la carte, Sala conferinta (capacitate 50 locuri,dotata corespunzator), Masa tenis, Organizare evenimente speciale.

Obiective turistice

Cascada Loloaia, Cabana Pietrele, Lacul Bucura, cel mai mare lac glaciar din tara, 10 ha, lungime 550 m, latime medie 160 m, adancimea max. 15.5 m, Varful Peleaga, Varful Retezat, Lacul Stanisoara, Lacul Galesu, Lacul Zanoaga, cel mai adanc din Muntii Retezat.

Organizare de evenimente speciale

Pensiunea Sarmis dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri si este dotata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart si internet wireless. Pentru evenimente de training, team building si conferinte se vor face tarife speciale pentru toate serviciile solicitate.

Împrejurimi

Cetatea Colt, Sarmizegetusa Regia, Ulpia Traiana, Sarmizegetusa, Castelul Santamaria, Orlea Castelul Corvinilor, Rezervatia de zimbri Hateg, Rezervatia naturala Geoparcul Dinozaurului Tara Hategului, Parcul dendrologic Simeria.

Politică Hotel

Copii

Galerie Foto

Pensiunea Sarmis SarmisegetusaPensiunea Sarmis Sarmisegetusa / 1Pensiunea Sarmis Sarmisegetusa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Sarmis