Nu exista poza

|

Pensiunea Nina ****

Adresă: 23 August, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 733030

Mobil: +40 722 587205

Fax: +40 241 733030

Web: www.pensiuneanina.ro

 

Descriere

Pensiunea Nina este situata in localitatea 23 August, Judetul Constanta, la 4 km de statiunea Olimp. Interiorul, armonios amenajat, ofera confort si relaxare, dupa o zi plina sub razele soarelui, iar gradina e oaza dumneavoastra de verdeata, unde puteti petrece, in liniste, serile lungi de vara sub briza calma a marii.
Pensiunea Nina dispune de spatii de cazare structurate in camere duble si apartamente, living spatios, gradina, loc de joaca pentru copii, bar de zi, crama si gratar.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Nina