Hotel Victory

|

Hotel Victory ***

Adresă: Mamaia, 900001, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 831153; +40 723 600 955

Fax: +40 241 831253

Web: www.hotel.victoria.mamaia.tourneo.ro

 

Descriere

Situat în centrul staţiunii Mamaia, acest complex se află la doar 25 de metri de Marea Neagră şi la 300 de metri de Cazinoul Mamaia. Acesta are o terasă în aer liber cu vedere panoramică la mare şi camere cu balcon propriu.

Dotari camere: 322 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, televizor, cablu TV, aer conditionat, mini bar

Servicii:
Restaurant, Terasă, Bar de zi, Plajă amenajată, Beach bar, Sala de conferinte, Seif, Camera de bagaje, Receptie 24 h.

Tarife 2012(CAZARE PE 4 ZILE):
23.07-24.08:Cazare+Mic dejun-600 RON
Cazare+Mic dejun+Pranz sau Cina-700 RON
Cazare+Mic dejun+Pranz+Cina-800 RON

27.08-31.08: Cazare+Mic dejun-380 RON
Cazare+Mic dejun+Pranz sau Cina-480 RON
Cazare+Mic dejun+Pranz+Cina-580 RON

Facilităţi

Servicii

Restaurant, Terasă, Berărie, Bar de zi, Linie Grill barbeque, Pizzerie, Plajă amenajată, Beach bar.

Obiective turistice

Marea Neagră reprezintă cea mai importantă zonă turistică a ţării noastre cu o faună şi floră deosebit de atractive atât pentru turişti cât şi pentru pescarii sportivi pe care-i intâlnim în număr impresionant pe faleze, diguri sau în mici ambarcaţiuni.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, radio, ceas, sistem performant de ventilaţie şi climatizare, terasă sau balcon.

Restaurant

Restaurantul hotelului este unul dintre locurile din Constanţa care merită văzut, deoarece, din orice colţ al lumii aţi veni, aici vă înâmpină o atmosferă irezistibilă, ce îmbină farmecul cu elegaţa provocatoare a atmosferei de la malul mării.

Împrejurimi

Cea mai mare staţiune de pe litoralul românesc, Mamaia este propice în primul rând turismului familial, cu locuri special amenajate pentru copii. Plaja sa, lungă de 7 km şi lată de 100-200 de m, este remarcabilă pentru nisipul extrem de fin. Mai mult, iubitorii de lumină şi căldură vor aprecia faptul că, în plin sezon, staţiunea este scăldată de soare 10-12 ore pe zi. Datorită aşezării sale excelente, brizele care bat când dinspre mare cand dinspre lac domolesc arşiţa verii. Plaja coboară lin în apa mării, fiind astfel extrem de sigură pentru copii sau pentru cei care nu stiu sa inoate.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Victory MamaiaHotel Victory Mamaia / 1Hotel Victory Mamaia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Victory