Hotel Paraul Rece

|

Hotel Paraul Rece ***

Adresă: Str Valea Rasnoavei Nr 10
  Pârâul Rece, jud. Braşov, Romania

Mobil: 0746 410 147; 0732 168 088

Web: www.hotel-paraulrece.ro

 

Descriere

Acest hotel în stil montan este amplasat la 960 de metri deasupra nivelului mării, în localitatea Pârâul Rece, la 5 km de pârtia de schi Clăbucet şi la 7 km de Gara din Predeal. Restaurantul hotelului oferă preparate româneşti tradiţionale.

Toate spațiile de cazare ale Hotelului Pârâul Rece au TV LCD cu canale prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi şi baie privată cu duş.

Hotelul este situat la 12 km de Castelul Bran, iar cea mai apropiată stație de autobuz local este la numai 100 de metri de Pârâul Rece.

Tarife:
Camera dubla/matrimoniala 140 RON
Apartament 180 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Paraul Rece