Pensiunea Katalin

|

Pensiunea Katalin **

Adresă: Str. Kiraly, nr. 311
  Zetea, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 241108

Web:

 

Descriere

La parter se afla camera de zi, (semineu, digi TV, DVD payer) sufrageria, bucataria (cuptor cu microunde, frigider, aragaz cu butelie, filtru cafea) si baia (WC, cada dus, chiuveta). Tot la parter se afla o camera cu un pat dublu. Aceasta camera are in dotare o baie proprie. (WC, cada dus, chiuveta) Camera dispune de doua intrari: direct din curte, respectiv din camera de zi. La etaj se afla o camera de zi, doua bai (Prima baie cu WC si chiuveta, a doua baie: WC, cada dus, chiuveta) si trei camere. in doua camere va stau la dispozitie cate un pat dublu. in cea dea treia camera este un pat dublu si un pat simplu. Aceasta camera dispune de baie proprie: (WC, chiuveta, cada dus) Toate camerele sunt dotate cu televizor. (Digi TV). (in total pot fi cazati: 9 persoane!) Gatitul in bucatarie pe aragaz. incalzire centrala (cu lemne) si semineu. Apa calda se obtine cu ajutorul boilerului electric, si cazan pe baza de lemne. Apa de la retea este potabila!

Galerie Foto

Pensiunea Katalin ZeteaPensiunea Katalin Zetea / 1Pensiunea Katalin Zetea / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Katalin