Petrescu: Imaginea proastă a României aduce şi beneficii

Email Imprimare PDF

 

Petrescu: Imaginea proastă a României aduce şi beneficii

Turiştii străini vin cu aşteptări foarte mici în România şi pleacă plăcut surprinşi, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, după ce instituţia pe care o conduce a investit în ultimii ani câteva zeci de milioane de euro în promovare externă.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu turoperatorii germani nu ni se reproşează prea multe lucruri. Majoritatea turiştilor care vin în România prin aceşti turoperatori (...) pleacă cu sentimentul că au găsit cu totul altceva decât ce se aşteptau, pentru că au aşteptări foarte mici şi pentru că lucrurile pe care le găsesc în România sunt diferite faţă de ce aşteptau ei", a spus Petrescu la târgul de turism de la Berlin.

El a adăugat că străinii sunt mulţumiţi de ce găsesc în România.

"Faptul că atunci când te întorci din România ai sentimentul că ai primit mai mult decât ce te aşteptai cred că e un lucru bun şi pe care putem să construim foarte mult în continuare", a mai spus Petrescu.

Pentru a citi mai multe si despre targul de turism de la Romexpo, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Petrescu: Imaginea proastă a României aduce şi beneficii