Pensiunea Montien

|

Pensiunea Montien *****

Adresă: Str. Trei Brazi Nr. 59A
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 729 400909

Web: www.montien.ro

 

Descriere

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti minunate.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, echitatie, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, masaj, jacuzzi, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Tarife cazare:
03.01.2012-15.01.2012:
Camera dubla matrimoniala: 160 RON / zi
Camera dubla twin: 160 RON / zi
Camera dubla de lux: 200 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Montien