Hotel Mihail

|

Hotel Mihail **

Adresă: Str. Libertatii, Nr. 12
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 321846

Fax: +40 244 306041

Web:

 

Descriere

Situat la poalele Muntilor Bucegi, Hotelul Mihail isi doreste sa fie pentru clientii sai, acea oaza de liniste si confort, dincolo de problemele cotidiene.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, TV in living, ATV, Internet wireless, Se accepta animale, Parcare, Gradina/curte, Spalatorie, Terasa, Plata cu cardul, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Semineu, Bar, Restaurant, Sala de conferinte.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Uscator de par, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar in camera, Camera cu TV.

Tarife:
Camera dubla matrimoniala: 150 RON / zi
Camera dubla twin: 150 RON / zi
Apartament 2 camere: 280 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Mihail