Hostel Darius

|

Hostel Darius ***

Adresă: Constanţa, b-dul 1 Mai Vechi (Prelungirea) nr. 99
  Constanţa, 900105, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 614 144; +40 241 487252

Mobil: +40 722 531118

Fax: +40 241 487391

Web: www.eclissis.ro

 

Descriere

Hotel Darius - este un hotel de 3***.Este dotat ultramodern şi beneficiază de parcare păzită 24/24 h. Este o locaţie foarte bună pentru cazarea studenţilor pe perioadă anului universitar, dar şi o alegere bună pentru vacanţă.

Servicii: conexiune internet, cablu TV, aparat aer condiţionat, minibucatarie (chicinetă) şi baie (dus); mobilier modern - pături, dulapuri garderobă, mobilier bucătărie, frigider; spălătorie haine, parcare privată cu 32 locuri, supraveghere video.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • FrigiderFrigider

Comentarii

 
 
 
 
MIZERIE MARE, SI HAOS NEBUNESC.
AM FOST LA HOTEL DARIUS SI MA-U PRIMIT MA-M CAZAT LA HOTEL SI LA NUMAI 2 LUNI DE ZILE AM PLECAT SEAMANA A INTERNAT (ADICA CAMIN PRIVAT) LA MIZERIA CARE SE AFLA IN CAMERE GALAGIA SI HAOSUL CARE DUREAZA PINA DIMINEATA CA ARE INTERNET SI CABLU SI MINI BUCATARIE SI GRUPUL SANITAR IN CAMERA DEGEABA PATRONUL TOT PATRON RAMINE ESTE INGHESUIALA MARE FOCAR DE INFECTIE IN CAMERE PENTRU CA STUDENTII NU TIN CONT DE IGIENA SI NICI DE CURATENIE ESTE PENIBIL LA SUMA DE 300 DE LEI SA ACCEPTI SA STAI IN CAMERA CU INTRUSI SI IMPUTITI AI POSIBILA BUCURIE SA TE IMBOLNAVESTI DE HEPATITA SI DE LEPTOSPIRA ASA CA NU SUNT DE CONDAMNAT CEI DE ACOLO CARE RASPUND DE LOCATIA DARIUS DAR NICI SINGUR IN CAMERA NU SE POATE BA SE POATE DAR TE COSTA 1200 DE LEI DAR ESTE PREA MULT SI NU FACE CAMERA SA FIE CORESPUNZATOARE LA SUMA ENUNTATA LA HAOSUL SI NEBUNIA DE ACOLO ASA ALEGETI EU SI CU INCA O COLEGA DE A MEA NE-AM MUTAT LA ALTA GAZDA UNDE PLATIM IMPREUNA DOAR 400 DE LEI CU TOT INTRETINERREA SI AVEM LINISTE SI CONDITIILE PE CARE LE ARE ACEST FALS CHIPURILE HOTEL DARIUS ASA CA ALEGETI EU NU VREAU SA VA INDUC IN EROARE DAR DACA VA CAZATI PENTRU O LUNA VA PUTETI CONVINGE SUUCCEES
 YULIA-ANDRA2010-04-12 14:55:03
 
 
 
 
Pfff
Poti sa te imbolnavesti de hepatita si la facultate si din mijloacele treansport in comun...fitoasa mica...
 Cristi2011-01-10 08:45:21

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hostel Darius