Nincs kep

|

Hotel Insula ***

Cím: Str. Ing. Dumitru Ivanov FN
  Tulcea, Tulcea megye, Romania

Telefon: +4 (0240) 515 121

Web: www.hotelinsula.com

GPS: 45.187828 - 28.770882

 

Leírás

Tulceán, egy kis szigeten található, Insula Hotel ingyenes Wi-Fi-t és légkondicionált szobákat kínál. Az étterem nyílt éjjel-nappal. A városközpont 2 km-re van, és a szálloda közvetlenül a Ciuperca tó mellett található.

Minden szobában található egy síkképernyős kábel TV, fapadló, minibár és az ablakok fel vannak szerelve szúnyoghálóval. Minden szobában fürdőszoba van, ingyenes piperecikkekkel, hajszárítóval, zuhanyozóval.

Szolgáltatások
szobaszerviz, csomagolt ebéd, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, poggyászmegőrzés, mosoda, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Általános
WiFi a szállás egész területén, széf, nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Insula