Hotel Park

|

Hotel Park **

Cím: Str. Gabor Aron, Nr 12-14
  Sfantu gheorghe, Covasna megye, Romania

Telefon: +40 267 311058;+40 267 316399

Fax: +40 267 311826

Web: hotelpark.planet.ro

 

Leírás

Az Erdély egyik legrégebbi városában, Sepsiszentgyörgy központjában, az Erzsébet Parkban található Hotel Restaurant Park csendes elhelyezkedéssel, svédasztalos reggelivel és ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit.

A szállások saját, zuhanyzós fürdőszobával, illetve a szobák minibárral, az apartmanok pedig teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek.

A szálláshelyen 24 órás recepció, poggyászmegőrző és napozóterasszal rendelkező kert található. A szálloda mellett nemzetközi ételeket felszolgáló étterem működik.

A Székely Nemzeti Múzeum 1 km-re, a 13E jelzésű főút 800 méterre, a vasútállomás 2, 5 km-re, a sugásfürdői (Sugas Bai) síüdülő pedig 10 km-re található.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Park