Low-costurile isi impart tara: Wizz Air ataca la vest, Blue Air la est

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Low-costurile isi impart tara: Wizz Air ataca la vest, Blue Air la est

Operatorul aerian low-cost Wizz Air va opera, incepand cu 23 iunie, un zbor catre Milano Bergamo (Italia) de pe Aeroportul International Arad, extinzandu-si astfel operatiunile in vestul tarii (compania zboara si din Timisoara). In acelasi timp, concurentul Blue Air se pregateste sa isi creasca operatiunile pe aeroportul din Bacau.

Referitor la noul zbor introdus de Wizz Air pe aeroportul din Arad, reprezentantii companiei au spus ca este vorba despre o completare a operatiunilor. "Miscarea are la baza cererea foarte mare", au declarat acestia, sustinand ca ruta Arad - Milano Bergamo va inregistra un grad mediu de ocupare asemanator celui raportat de companie anul trecut la nivelul tuturor operatiunilor locale.

In 2011, operatorul low-cost Wizz Air a inregistrat un grad mediu de ocupare de 84% pentru zborurile din si spre Romania.

Pe aeroportul din Arad compania va zbura catre Milano-Bergamo (Italia) de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si sambata, fiind pentru moment singura destinatie operata din Arad.

"Orasul si-a crescut atractivitatea ca hub al industriei si al turismului in partea de vest a tarii. Estimam o crestere a operatiunilor in viitor", a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer al Wizz Air.

Pentru a cauta cazare in Arad, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Low-costurile isi impart tara: Wizz Air ataca la vest, Blue Air la est