In interiorul celei mai slabe companii aeriene din lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Este compania aeriana de stat si singurul operator de zbor din tara respectiva. De altfel, destul de rar opereaza in afara granitelor tarii sale, iar cand o face, are destinatii limitate.

Vorbim despre Air Koryo, compania de zbor a  Coreei de Nord, singura din lume calificata la o stea de catre compania britanica de consultanta SkyTrax.

De ce a primit insa operatorul fostului dictator Kim Jong-il un punctaj atat de scazut? Putinii pasageri care au calatorit cu Air Koryo au descris experienta zborului ca fiind una extrem de ciudata, noteaza Business Insider. Acestia au mentionat insotitoare de bord distante, publicatii propagandiste si muzica nationala. Cat despre mancarea primita in avion, ea a fost calatogata ca fiind “aproape necomestibila”.

Air Koryo se numara printre putinele companii aeriene care aterizeaza pe aeroportul Coreei de Nord, Pyongyang. Flota sa este alcatuita din avioane rusesti, ce ajung doar in China, Rusia si cateva tari europene, potrivit Centrului Aviatiei.

Daca lucrurile se vor schimba sau nu pentru Air Koryo, acum ca dictatorul Kim Jong-il a murit, ramane insa de vazut.

Pentru a citi si despre cum au fost nevoiti pasagerii sa plateasca combustibilul unei curse de tip low-cost, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri In interiorul celei mai slabe companii aeriene din lume