Pensiunea Inkognito

|

Pensiunea Inkognito ***

Cím: Str. Csiba
  Miercurea Ciuc, 530001, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 366 101111

Mobil: +40 744 766804

Fax: +40 366 101111

Web: www.inkognitopanzio.ro

 

Leírás

A Csíkszeredában található Inkognitó Panzió kellemes kikapcsolódást ígér egy olyan helyen, ami a várostól ugyan nem esik messze, a város zaját mégis teljes mértékben feledteti.
A Panzió udvaráról látható az erdélyi magyarok legnagyobb búcsújáróhelye, Csíksomlyó, a Hargita hegyvonulata, tiszta időben még a Nagyhagymás szomszédságában magasba nyúló Egyeskő is.
Minden szoba műholdas televízióval, minibárral felszerelt, a konyhák teljes konyhai felszereléssel állnak a vakációzók rendelkezésére.
Az autók számára két fűtött garázs és zárt, kivilágított parkoló van biztosítva.
A Panzióhoz terasz tartozik, az udvarban filegória, kemence, bográcshely, kerekes kút, kerti székek, ping-pong asztal és a gyerekeknek játszótér áll rendelkezésükre.

Fotógaléria

Pensiunea Inkognito Miercurea CiucPensiunea Inkognito Miercurea Ciuc / 1Pensiunea Inkognito Miercurea Ciuc / 2

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Inkognito