Ai bani de cheltuit? Cea mai mare insula artificiala din lume, scoasa la vanzare

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ai bani de cheltuit? Cea mai mare insula artificiala din lume, scoasa la vanzare

Kings Island, cunoscuta si sub numele de Middelgrundsfortet, este cea mai mare insula artificiala din lume, si se afla la 15 minute de capitala daneza, Copenhaga. A fost creata in 1890, de catre Regele Christian IX, iar de 8 ani se afla in propietate privata, timp in care a fost restaurata masiv.

Pentru peticul de pamant de 70.000 de metri patrati, proprietarul cere aproximativ 14 milioane de dolari (aproximativ 10 milioane de euro), scrie Business Insider.

Peste 15.000 de metri patrati din suprafata insulei Kings Island sunt construiti, cladirile fiind folosite in scop militar, pana in 2003. Insula de langa Copenhaga este dotata si cu un mini-port, unde pot acosta atat vasele particulare, cat si cele comerciale. Suprafata are, totdata, si un heliport.

Insula este sit natural protejat, atat datorita valorii culturale si istorice pe care o are, cat si datorita speciilor rare de plante si animale care se gasesc in zona.

In ultimii ani, fortareata a fost folosita ca hotel si spatiu pentru conferinte, multe companii folosind facilitatile constructiei, care a fost reabilitata si care contine 200 de camere, sali pentru seminarii, un restaurant modern, un night-club, bar si biliard.

Pentru ca accesul la insula se face foarte usor cu iahtul sau cu elicopterul, aceasta poate fi folosita si pentru vacante si petreceri private.

Pentru a citi si despre vanzarea insulelor grecesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ai bani de cheltuit? Cea mai mare insula artificiala din lume, scoasa la vanzare