Aquaparkok

Függetlenül attól, hogy a tengerparton vagy a nagyvároskban találhatók, az aquaparkok igazi szórakozási oázisok azoknak, akik a vízben szeretnek szórakozni és az elmúlt években egyre látogatottabbak a turisták által. A látványos csúszdák, a medencék amelyekben ki lehet kapcsolódni, valamint a  vízben álló bárok és teraszok, mindez része egy olyan látványnak, amely gyakran örömmel tölti el azokat, akik jobban szeretik azt, hogy a forró napsugaraktól menekülve reggeltől estig a vízben pancsoljanak.

Az Aqua-Park részlegen megtalálható az összes információ Románia aquaparkjairól és természetesen, szállásajánlatok is találhatók ezek az aquaparkok közelében.

Aqua Magic Mamaia

Aqua Magic Mamaia

Az Aqua Magic aquapark a Mamaia üdülőhely bejáratánál található, a Nyári Szìnház bejáratánál, amelynek a befogadóképessége 2500 látogató.

 
Balada Aqua Park

Balada Aqua Park

2003-ban Saturnon kinyilt egy kis vidámpark a Balada hotelel előtt, a maximális befogadóképessége 500 látogató.

 
Aqua Park Brașov

Aqua Park Brașov

A brassói aquaparkot 2008-ban nyitották ki, amely a brassói polgármesteri hivatal és egy román magántőkei közreműködéséből jött létre, körülbelül 4 ha-on terül el, a befogadóképessége pedig 5000 turista.

 
Cleopatra Aqua Park

Cleopatra Aqua Park

Szaturnon, a Cleopatra hotel keretén belül megnyìlt a Cleopatra Aquapark, ahova a hotelben elszállásolt turisták ingyen mehetnek be.

 
Felixfürdő Aqualand

Felixfürdő Aqualand

6 medence vár a látogatókra: termál medence, wellness, hidromasszázs- és hullámokat előállìtó berendezések, vìzesések és két gyerekmedence.

 
Otopeni Water Park

Otopeni Water Park

A fővárostól 6 km-re található Otopeni Water park a Calea Bucurestiului-on, a Confort RIN Otopeni Hotelcsoprt mellett található, befogadóképessége pedig 4000 látogató.

 

Rezervare

Aktuális oldal: Aquaparkok