Noutăţi şi ştiri

De ce angajații tăi trebuie să devină creatori de conținut digital

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

De ce angajații tăi trebuie să devină creatori de conținut digital

 

Modul în care ținem legătura cu oaspeții noștri a devenit din ce în ce mai sofisticat și mai divers. Avem nevoie să trimitem mailuri, să răspundem la review-uri, să postăm în social media, să ne optimizăm site-ul pentru motoarele de căutare și să listăm oferta pe site-urile agențiilor online (OTA).

Și toate aceste lucruri cât mai repede. Provocarea oricărui digital marketer în acest context este generarea de conținut original sau relevant pentru oaspetele hotelului. Bugetele limitate pentru promovare de care dispune un hotel pot fi folosite așadar creativ.

Însă generarea de conținut poate să fie nu doar în sarcina digital marketer-ului sau a agenției digitale cu care colaborează hotelul. Orice hotel poate să producă conținut. Să trecem în revista cele mai importante 3 surse de conținut pentru marketing-ul digital.

Oaspeții sunt cei mai importanți generatori de digital marketing content pentru hotel. Cu siguranță folosești deja conținut creat de ei (rating-uri sau review-uri) pentru a-ți promova hotelul. Toți oaspeții postează fotografii de vacanță, video-uri și comentarii în social media, cu o frecvență incredibilă, și asta... fără să ceară nimic în schimb. Acest conținut generat de utilizatori este o resursă neprețuită pentru hoteluri, care o pot folosi pentru a-și alimenta site-ul, social media și mail-urile. Cere permisiunea să publici acest conținut pe canalele proprii!

Angajații. Pe cine ai putea să consulți pentru idei de conținut? Angajații din departamentul front desk, concierge-ul sau event manager-ul? Aceștia conversează cu oaspeții zilnic și știu ce fel de întrebări să le pună. Folosește-le creativitatea și ideile pentru posturile de social media sau blog și site sau pentru a cere feedback din partea oaspeților. Dacă orice angajat al hotelului ar putea genera conținut pentru următorul mail sau pentru un post de blog sau un video pentru social media, viața unui marketer hotelier ar fi mult mai simplă. În loc să fim preocupați de ceea ce va trebui să publicăm, ar trebui să ne gândim doar când și unde să publicăm și cum să facem acest conținut vizibil.

Participanții la evenimente. Dacă hotelul tău organizează conferințe sau evenimente, profită de aceste pretexte pentru a cere oaspeților să ofere tag pentru hotelul tău atunci când publică posturi și fotografii. Căutarea conținutului presupune efort și organizare. Dar efortul este răsplătit pentru că rezultatul generat răspunde mai bine așteptărilor oaspeților.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro
România se promovează pe piața olandeză

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

România se promovează pe piața olandeză

 

În perioada 10 - 15 ianuarie 2017, se desfășoară la Utrecht (Olanda), cea de-a 47-a ediție a târgului de turism Vakantiebeurs. Acesta este cel mai mare eveniment de profil din Benelux, atât din punct de vedere al suprafeţei expoziţionale, cât şi al numărului de vizitatori şi expozanţi. Adresat publicului şi specialiştilor, manifestarea reuneşte profesioniști din domeniul turismului mondial.

Printre cei peste 1.200 de expozanți, România este prezentă la ediția 2017 cu un stand național. Împreună cu Ministerul Turismului / Autoritatea Națională pentru Turism, participă reprezentanți ai tour operatorilor din România, ai campingurilor olandeze din țara noastră și ai companiei aeriene Tarom. La standul României va fi prezent și domnul Consul Onorific, Jan Van Putten, primar al orașului Putten timp de 32 de ani, personalitate care promovează constant țara noastră.

Vakantiebeurs este un târg cu tradiție, la care România a participat din anii 1970 până în anul 2010. După o absență de 4 ani, România a reluat tradiția participării la acest prestigios târg în anul 2015. Anul acesta, standul României are 20 mp și se află în Pavilionul 10 - D044 al complexului expozițional destinat Europei Centrale și de Est.

Prima zi a târgului, 10 ianuarie 2017, va fi destinată profesioniștilor din domeniu, iar din 11 în 15 ianuarie salonul va fi deschis publicului larg.

Vineri, 13 ianuarie 2017, începând cu ora 17:00, la standul României va avea loc o degustare a diferitelor vinuri românești și produse gastronomice tradiționale oferite de către ambasada României de la Haga. La începutul acestui eveniment E.S. doamna Ambasador Brândușa Predescu se va adresa celor prezenți.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

România participă în perioada 12-15 ianuarie la târgul “Ferien Messe 2017” din Viena

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

România participă în perioada 12-15 ianuarie la târgul “Ferien Messe 2017” din Viena

 

În perioada 12-15 ianuarie, România va participa cu un stand național de 120 m² la Târgul Internațional de Turism "Ferien Messe 2017" din Viena, cea mai importantă manifestare de acest gen din Austria.

La standul României vor fi prezenți 27 de expozanți, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice și prestatori de servicii turistice. Regiune parteneră a standului României din acest an va fi Maramureșul, care va prezenta oferta sa turistică, meșteri populari, dansuri și muzică tradițională autentică. Printre expozanți se va mai afla și compania națională Tarom. În premieră, la standul României de la Viena își va prezenta oferta și o firmă specializată pe turismul ecvestru. Turismul de sănătate va fi reprezentat de către stațiunea Băile Felix. Dintre destinațiile românești, alături de Maramureș, se vor cunoscute și Sibiul, Clujul, Timișoara și Oradea. Oferta de off-road și cea de ecoturism nu vor lipsi din stand, ambele fiind solicitate pe piața de profil din Austria.

Pe toată durata târgului, România va fi prezentă zilnic pe scena principală a târgului cu dansuri și muzică din Maramureș.

Azi, 12.01.2017, între orele 12:00-14:00, pentru prezentarea Maramureșului, regiune parteneră a standului, va fi organizat un prânz pentru specialiști și presă. De asemenea, în cadrul campaniei de promovare a ofertei gastronomice a țării noastre, sâmbătă, 14 ianuarie, România va fi prezentă, cu sprijinul ADPT Sibiu, în secțiunea Genuss, zona dedicată gastronomiei, cu un program de live-cooking.\

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart

 

Ministerul Turismului (fosta Autoritate Națională pentru Turism) va participa în perioada 14-22 ianuarie 2017, la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) la Stuttgart, Germania.

Acesta este considerat cea mai mare manifestare pentru public din lume în aceasta combinație: turismul general și turismul cu caravană, numărul vizitatorilor ridicându-se la aproximativ 240.000 anual. Târgul se adresează următoarelor segmente: turismul cu caravane, turismul motorizat, cicloturismul, turismul de aventură, drumeţii, golf, cură, tratament și welness și turismul cultural. În cadrul târgului vor fi 2.012 expozanți, din 98 de țări.

România a participat de două ori în calitate de țară parteneră la acest eveniment, în 2009 și 2015. Impactul participării Autorității Naționale pentru Turism la ediția din 2015 s-a tradus prin nenumărate articole în presa scrisă și în on-line, reportaje radio și TV, apariții care (dacă ar fi fost plătite) ar fi reprezentat echivalentul unei investiții de 3.500.000 Euro. Prezența României la C.M.T. 2015 a însemnat, în fapt, o promovare extinsă și de impact a destinației România, fără costuri suplimentare din partea statului român.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Módosítás dátuma: 2017. január 12. csütörtök, 16:09

1. oldal / 866

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri