Mini-portul de 33 mil. lei din Sfantul Gheorghe a fost inaugurat

Email Imprimare PDF

 

Mini-portul de 33 mil. lei din Sfantul Gheorghe a fost inaugurat

Mini-portul din localitatea Sfantu Gheorghe, o investitie de 33 milioane de lei menita sa contribuie la dezvoltarea turismului in zona, a fost inaugurat, sambata.
"Sunt vremuri grele si cred ca putem depasi aceste momente dificile de criza prin investitii. Investitiile inseamna locuri de munca, bani la buget si pentru comunitatile din Delta Dunarii un nivel de trai mai ridicat. Am investit 33 de milioane de lei la Sfantu Gheorghe, dar aceasta investitie va deschide turismul in Delta Dunarii", a declarat ministrul turismului.

"In ultimii doi ani, in turism am investit peste un miliard de euro din fonduri europene si bugetul national. Avem peste 110 milioane de euro pentru promovarea turismului si vom continua sa investim, cu speranta ca, astfel, se vor crea mai multe locuri de munca, va creste contributia turismului in PIB", a afirmat ministrul, potrivit Agerpres.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mini-portul de 33 mil. lei din Sfantul Gheorghe a fost inaugurat