Pensiunea Pasha Sulina

|

Pensiunea Pasha Sulina ***

Adresă: Str. A III -A, Nr. 168
  Sulina, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 314 011789

Mobil: +40 722 212873;+40 722 389827

Fax: +40 314 016905

Număr camere: 5

Web: www.pashasulina.ro

 

Descriere

Pensiunea Pasha-sulina functioneaza intr-o cladire veche, traditionala pentru Sulina, restaurata si extinsa. Este situata in imediata apropiere a Pietei si a capitaniei. Are barca proprie.
La parter se afla spatiile de zi compuse din camera de zi, sufragerie, bucatarie, chiosc cu loc de luat masa si barbeque si un dormitor cu pat dublu cu baie proprie.
La etaj sunt trei camere cu pat dublu si un miniapartament in care pot dormi maxim 3 persoane.
Toate dormitoarele au baie proprie.
Terasa mini-spa se afla la etaj si cuprinde o minipiscina cu hidromasaj, sauna, dus si zona de relaxare.
Bucataria este dotata cu vesela si aparatura electrocasnica.
Se asigura lenjerie de pat si prosoape.
Pentru inchirierea intregii vile (max 11 persoane) pretul standard se calculeaza plecand de la inchirierea pentru sapte nopti. In aceasta situatie se acorda discount personalizat. Serviciile de receptie sunt incluse.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet prin cablu, se accepta animale, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera

Obiective turistice

In oras puteti retrai intreaga istorie a Sulinei, intr-un itinerar din care nu trebuie sa ratati:Palatul Comisiunii Europene a Dunarii de Jos (1860), Farul Vechi (construit in1887), Catedrala ortodoxa “Sf. Nicolae” (1910-1931) -ctitorita de Carol I, Muzeul Farul Comisiunii Europene a Dunarii de Jos (1870)Biserica greceasca “Sf. Nicolae” (1868), Biserica greceasca “Sf. Nicolae” (1867) - biserica comunitatii grecesti, Biserica catolica “Sf. Nicolae” (1863) - biserica comunitatii italiene, Complexul de cimitire ortodox, musulman, evreiesc, catolic si cel al Comisiunii Europene a Dunarii, datand din secolul al XIX-lea, Farul Nou, Uzina de apa, cladire construita de ingineri olandezi la 1907.

Împrejurimi

Unii spun ca Sulina este la capatul lumii, al Europei si al Dunarii. Noi va spunem ca Sulina este locul unde rasare soarele. Altii spun ca Sulina este un loc uitat; noi va spunem ca nu e descoperit. In termeni reali Sulina este la o ora si jumatate de mers cu salupa rapida din orasul Tulcea. Sulina este singurul orasel din Delta, cu toate facilitatile pe care acest statut il comporta: restaurante, magazine, servicii, muzeu, biblioteca, piata. Este un oras la marginea caruia incepe taramul Deltei catre vest, cu nuferi, stanjenei de balta, ierburi si stuf, cu coloniile de pelicani, lebede, egrete …; catre Est incepe Marea Neagra cu plaja, cu portul, cu briza si mirosul de sare.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Plata cu cardul.

Dotări

Dotări generale:

  • Animale de companieAnimale
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • SaunăSaună
  • JacuzziJacuzzi
  • GrădinăGrădină
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Pasha Sulina SulinaPensiunea Pasha Sulina Sulina / 1Pensiunea Pasha Sulina Sulina / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Pasha Sulina