Pensiunea

|

Pensiunea Coral (Villa's Coral) ***

Adresă: Str. Mures, Nr.135/1
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: 0356.468.802

Mobil: 0771025617

Fax: 0356.468.801

Web:

 

Descriere

VILLAS CORAL *** este situata la 5 minute distanta de Satadionul "Dan Paltinisan", la 10 minute de Centru si la numai 5 minute de un modern club dotat cu bowling, billiard, sala de fitness, teren de fotbal, pizzerie si restaurant.

VILLAS CORAL *** va pune la dispozitie 6 camere si 1 apartament, totalizand 16 locuri de cazare intr-o ambianta eleganta si confortabila datorita facilitatilor puse la dispozitia dumneavoastra.

VILLAS CORAL *** va ofera tot ceea ce este necesar pentru un sejur placut. Cele 7 camere sunt dotate cu TV prin cablu, conexiune Internet wireless, aer conditionat, incalzire si minibar.

Facilitati:
- Aer conditionat
- Internet
- Parcare
- Telefon
- TV
- Baie cu dus
- Frigider / Minibar
- Restaurant
- Room service
- Terasa

Facilităţi

Servicii

Loc de joaca pentru copii, Parcare pazita in curte, pentru toata capacitatea de cazare, Informare turistica si culturala, Serviciu pentru transportul bagajelor, Trezirea clientilor la cerere, Primire si trmitere fax, Apelare taxi, Siguranta obiectelor uitate.

Galerie Foto

Pensiunea Coral (Villa's Coral) Timişoara / 1Pensiunea Coral (Villa's Coral) Timişoara / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Coral (Villa's Coral)