Nu exista poza

|

Pensiunea Fast **

Adresă: Str. Stefan cel Mare, Nr. 80
  Rădăuți, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 560060

Web:

GPS: 47.84692 - 25.903788

 

Descriere

Pensiunea turistica Fast este situata in orasul Radauti.
Aceasta pensiune constitue un exelent punct de plecare in vizitarea tuturor manastirilor aflate in nordul Bucovinei, precum si a obiectivelor turistice ce se afla in zona.
Construit si dotat pentru categoria 3 stele, "FAST" dispune de 17 locuri de cazare.
- 5 camere cu 2 paturi- 2 camere cu pat matrimonial- 1 camera cu 3 paturi

Facilităţi

Servicii

Camerele au aer conditionat, baie proprie, apa calda fiind asigurata in permanenta de o centrala automata. Mobilierul modern si mochetele de calitate superioara in culori diferite pentru fiecare camera, creeaza o ambianta placuta si un confort sporit. Deasemeni toate camerele sunt dotate cu televizor color cu teletext si telecomanda, racordate la televiziunea prin cablu, Parcarea este gratuita si iluminata pe timp de noapte.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Fast