Pensiunea Casa Poienar

|

Pensiunea Casa Poienar **

Adresă: Str. Principala, nr. 429
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334149

Web:

 

Descriere

Doua case frumoase, cu parter si etaj (o casa traditionala renovata si o casa moderna, conforma cu traditia locala), amplasate într-o zona linistita, dincolo de centrul comunei. Dimineata, daca veti deschide geamurile, veti auzi susurul raului.
În spatele caselor se afla o mica gradina, frumos amenajata.
La etaj se afla si o frumoasa expozitie cu diferite tesaturi traditionale, razboi de tesut din lemn, unde gazda va va face o demonstratie a realizarii renumitelor covoare de Botiza din lana vopsita in culori vegetale.
Privelistea dealurilor înverzite, acoperite cu pasuni si paduri, este deosebit de relaxanta.
Gazda, de o discretie si purtare desavarsita, va va delecta cu produsele provenind din ferma proprie, fara ca pe masa sa lipseasca paharul de horinca sau afinata, pregatita acasa.

Facilităţi

Servicii

Ferma proprie, Gratar, Grup sanitar propriu, Incalzire-centrala, Internet, Loc de joaca pentru copii, Masa la cerere pensiune completa, Parcare, Sala-de-mese, Sala de relaxare, Telefon, Trasee-excursii, Tv.

Galerie Foto

Pensiunea Casa Poienar BotizaPensiunea Casa Poienar Botiza / 1Pensiunea Casa Poienar Botiza / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Poienar