Nu exista poza

|

Vila Bradul A,B ****

Adresă: Neptun, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731536

Web:

 

Descriere

Situata in zona de protocol a statiunii Olimp, Vila Bradul dispune de 2 corpuri A si B fiecare avand urmatoarea structura: la etaj - 4 camere duble fiecare cu baie, TV LCD, aer conditionat, balcon, iar la parter de living cu TV LCD amenajat in stilul unui mini-cinema, o sala in care se poate lua masa, bucatarie complet utilata ( frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vesela ).

Turistii cazati la Vila Bradul beneficiaza de o curte foarte spatioasa, liniste si foarte multa verdeata, curtea vilei are iesire direct catre plaja, iar peste drum de vila se afla piscina hotelului Cocor **** pentru copii si adulti.

Tarife 2012:
1 iulie - 31 august: 1780 RON/noapte/vila
1 - 15 septembrie: 1250 RON/noapte/vila
16 - 30 septembrie: 1070 RON/noapte/vila

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Bradul A,B