Nincs kep

|

Hotel Castel Dracula ***

Cím: Str Principala Nr 4
  Piatra Fântânele, Bistriţa-Năsăud megye, Romania

Telefon: +40 263 265192;+40 263 266119

Web: www.hotelcasteldracula.ro

 

Leírás

A Castel Drakula 1116 méteres tengerszint feletti magasságban található, amely panorámás kilátást nyújt a Bârgăului-hegységre. Van egy bár a harangtoronyban, és ingyenes Wi-Fi a közös helyiségekben.

A Hotel Castel Drakula minden szobája saját fürdőszobával, kábel TV-vel és minibárral felszerelt. A szobák antik fából készült bútorokkal rendelkeznek, és panorámás kilátás nyílik a hegyekre az ablakokból.

A fő étterem számos nemzetközi és helyi ételt kínál, és egy szabadtéri teraszt a nyári étkezésekre. A vendégek a pince, a szalon bár és a torony tetején található Tower bár szolgáltatásait is igénybe vehetik.

A Hotel Castel Drakula kiváló kiindulási pont, ahonnan felfedezhetik a környező hegyeket. Kiváló helyi gyalogos és kerékpáros utak, és egy sípálya és libegő található közvetlenül a szálloda mellett.

A Hotel Castel Drakula 2 óra autóútra van a kolozsvári (Cluj-Napoca) repülőterétől. A hotel saját parkolója ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Castel Dracula